Onze diensten

Wij geven machines en gereedschap de welverdiende aandacht

De verzorging van uw machine of gereedschap bestaat uit een aantal facetten. Al deze facetten zijn bij Snipper BV verdeeld in aparte onderdelen zodat je gemakkelijk het onderscheid kan maken.​

Verhuur

machine of gereedschap huren voor kort of lange periodes.

Onze verhuurafdeling beschikt over een uitgebreid assortiment machines voor zowel de professionele als de particuliere markt. U kunt ze huren per dag, per week, per maand en voor langere periodes. Verhuurmachines vormen de perfecte oplossing bij topdrukte en als bewuste keus in uw bedrijfsvoering. 

Reparatie

Voor grote of kleine mankementen aan gereedschap of machine.

Heeft je machine of gereedschap extra zorg nodig? Bij Snipper BV kun je terecht voor grote of kleine reparaties aan je machine of hulpmiddel. Vooraf nemen we alles met je door zodat je niet voor onvoorziene kosten komt te staan. 

Onderhoud

Snipper Service Center neemt de verzorging uit handen.

Op uw machines moet u ten allen tijden kunnen rekenen. Daarom zijn ze zo geconstrueerd dat ze langdurig en met minimaal onderhoud maximaal presteren, maar (preventief) onderhoud blijft noodzakelijk.

Snipper Service Centre heeft een moderne werkplaats waar u uw machine ongeacht het merk bij ons kunt aanbieden voor onderhoud en reparatie.

Verkoop gebruikte machines

Gebruikt maar goed verzorgde machines en gereedshappen.

We hebben met veel liefde voor deze machines en hulpmiddelen gezorgd. Deze machines zijn op zoek naar een nieuwe eigenaar.

Een keer proberen?

Een keer persoonlijk ervaren hoe fijn het samen werken is met Snipper BV ? Laten we het gewoon eens proberen zonder dat je ergens aan vast zit!

Blijf ons volgen

Veelgestelde vragen

Op het moment dat je bij Snipper BV iets komt huren dan vragen wij je een geldig legitimatiebewijs te tonen. Dit kun je meenemen op het moment dat je het gehuurde materiaal komt ophalen.

Betalen kan bij ons op verschillende manieren. Betalen op factuur basis, contant of door te pinnen. De keus is aan jou.

Wij kunnen het gehuurde gereedschap of de gehuurde machina bezorgen op locatie. Indien u dit wenst geef dit dan aan tijdens de afronding van uw aanvraag.

Op het moment van afhalen of bezorgen dan het gehuurde materieel leggen onze medewerkers altijd uit hoe het gehuurde materieel te gebruiken. Loopt u vast tijdens de klus dan kunt u ons altijd even bellen.