Over ons

Snipper is gespecialiseerd in verkoop,reparatie en verhuur van machines voor de grondbewerking en groenvoorziening. Voornamelijk houtversnipperaars, stobbenfrezen, sleuvengravers, mini- dumpers, mini-kranen, trilplaten, lasers en allerhande gereedschappen.

Ook gebruikte machines voor redelijke prijzen .

Onze klanten zijn grotendeels professionele gebruikers o.a. de hoveniers, aannemingsbedrijven, werkvoorzieningschappen, boomverzorgende bedrijven, recreatie, gemeenten en daarnaast ook particulieren.

Ook voor vervangingsonderdelen kunt u bij ons terecht.


Onderhoud
Op uw machines moet u ten allen tijden kunnen rekenen. Daarom zijn zij zo geconstrueerd dat ze langdurig en met minimaal onderhoud maximaal presteren, maar (preventief) onderhoud blijft noodzakelijk.


Snipper Service Centre heeft een moderne werkplaats waar u uw machine ongeacht het merk bij ons kunt aanbieden voor onderhoud en reparatie.

Onderweg:
Snipper Service Centre heeft ook een service bus, zodat wij u ook onderweg van dienst kunnen zijn.


Verhuur:
Onze verhuurafdeling beschikt over een uitgebreid assortiment machines speciaal voor zowel de professionele als de particuliere markt

U kunt ze huren per dag, per week, per maand en voor langere periodes. Verhuurmachines vormen de perfecte oplossing bij topdrukte en als bewuste keus in uw bedrijfsvoering. Het tijdelijk eigenaar zijn van een machine.


Halen - brengen
Snipper brengt en haalt ook uw machines voor evt. onderhoud - reparatie  en verhuur.